Pleinvrees Festival ontbijtnieuws

We gokten erop dat dit zomaar eens jullie helderste moment van de dag zou kunnen zijn, dus hebben we alle belangrijke info op een rijtje gezet.

Lees het goed door en voorkom onnodig festivalleed!

PINNEN AAN DE BAR
Jawel, 2018 is hier. We gaan gewoon pinnen aan de bar, dus vergeet je pinpas of credit card niet (Maestro, Visa, Mastercard & Amex).

Geen pinpas, geen probleem. Bij het infopunt kunnen ze je verder helpen! Meer info vind je hier.

EEN FRIS ZONNETJE
Laten we mekaar geen mietje noemen. Hoewel het droog blijft en de zon zich gaat laten zien, lijkt het er op dat het best eens koeltjes kan worden. Zorg er daarom voor dat je iets lekker warms meeneemt, want het kan snel afkoelen op het strand!

LAATBESLISSERS OPGELET
We hebben hier nog een paar tickets online beschikbaar. Of je komt gezellig langs en haalt er eentje aan de deur!

BEREIKBAARHEID FIETS
Begin de zaterdag goed met een heerlijk fietstochtje naar Blijburg aan Zee. De meest gezonde en goedkoopste manier om naar Pleinvrees te gaan!

PENDELBUS
Liever lui dan moe of kom je van ver? Laat je zaterdag door het gezelligste vervoersmiddel voor de deur afzetten! Vanaf 11:30 uur vertrekt om de 10 minuten een bus van Amsterdam CS naar Blijburg aan Zee.

Tickets haal je met pin of cash bij de opstapplaats aan De Ruijterkade Oost. Hier vind je nog meer info.

AUTO
Eerlijk is eerlijk, de auto is niet het handigste vehikel om Pleinvrees te bezoeken al was het maar omdat er geen parkeerplaatsen zijn. Natuurlijk is er soms geen andere optie en in dat geval adviseren we om de auto in de wijk te zetten. Let op: het is hier betaald parkeren!

AFTER VOOR HET GOEDE DOEL
Samen met Oliver Koletzki, Miss Melera, Max Morel & Blijburg Aan Zee gaan we ons na het festival nog even boos maken voor het goede doel!

Tot in de late uurtjes gooien we Pompstation Pleinvrees: de after open! Alle ticketopbrengsten doneren we aan de Sytske Foundation. Tickets haal je hier online of gewoon op het terrein.

Afteren was nog nooit zo humaan!

TIMETABLE & PLATTEGROND
Daar kunnen we kort over zijn:
Klik hier voor de festivaldagindeling en hier kun je zien waar je moet zijn ;-)

CHECKLIST

  • Lockers
  • Worakls
  • Pendelbussen
  • Overheerlijk voedsel
  • Reinier Zonneveld
  • Sigaretten
  • Oliver Koletzki
  • Pinnen aan de bar
  • Hangmatten
  • Spot de paradijsvogels
  • Koud pils
  • Jullie <3

 

iLOST
Ben je de weg kwijt of gewoon je pinpas? Alle gevonden voorwerpen worden op de website van iLost geplaatst. Meer informatie vind je hier.

CELEBRATE SAFE
Wij juichen dansen tot de zon ondergaat van harte toe, maar minstens even belangrijk vinden we dat iedereen weer veilig thuiskomt. Pas daarom goed op jezelf en elkaar!

Heb je bijvoorbeeld je oordoppen klaarliggen? Heb je ze niet of ben je ze weer 's kwijt, ze zijn te koop bij het infopunt!

Meer tips om veilig te feesten vind je bij Celebrate Safe.

EN NU…
Is de tijd rijp voor een ontbijtpilsje en het leggen van een stevige bodem. Wij zijn van plan onze ziel en zaligheid in deze enige Pleinvrees-show van deze zomer te stoppen. We hopen jullie ook!

Liefs en tot zo,
Pleinvrees