Pinnen aan de bar!

We gaan het anders doen aan de bar op Pleinvrees Festival am Strand. Geen armband met chip of plastic munten, maar gewoon pinnen. Waarom niet, het is per slot van rekening 2018.

Gelukkig waren jullie het met ons eens. Toen we het vorige week op Facebook en Instagram vroegen, kregen we 1.638 reacties. Met 1.420x 'Ja, graag' lijkt het ons wel duidelijk waar de voorkeur ligt.

Vergeet je pinpas dus niet 19 mei!

Waarom pinnen en geen bandjes of muntjes?
Het is snel, simpel, je komt niet thuis met zakken vol halve muntjes en kunt makkelijk je eigen saldo checken.

Ik heb geen pinpas, wat nu?
Geen pinpas, geen probleem. Ook creditcards worden geaccepteerd aan de bar op Pleinvrees Festival am Strand. Om helemaal precies te zijn, je kunt aan de bar terecht met Maestro, Visa, Mastercard & Amex.

Maar ik heb ook geen creditcard, sta ik dan de hele dag droog?
Ben je helemaal niet in het bezit van een plastic betaalmiddel, dan kun je even langs het infopunt op het festivalterrein. Hier helpen ze je graag verder zodat je alsnog snel kunt genieten van een verfrissend drankje of overheerlijk diner.

Contactloos of pincode?
Het is mogelijk om, net als bij o.a. de grootste kruidenier van Nederland, transacties onder de €25 contactloos te pinnen. Natuurlijk alleen als jouw pinpas deze functie ondersteunt, maar da’s logisch.

Is jouw vraag nog niet beantwoord? Stuur dan even een mailtje naar info@pleinvrees.net