Laatste info Pleinvrees am Strand

Lieve am strandgangers, 

Zaterdag is de idyllische zandbak van Blijburg aan Zee helemaal van ons!
Pleinvrees am Strand is het ongedwongen festival op het strand, waarvan je altijd al had gehoopt dat ze zou bestaan, hopen we ;)

Lees de laatste info goed door en knoop alles goed in je oren (!)
Laatste update: zaterdag 3 juni om 13:00 uur

 

Weersverwachting

Volgens de huidige voorspellingen is er een kans op een bui in de ochtend, maar zal het in de loop van de middag steeds zonniger worden. Neem wel wat warms mee voor in de avonduren. Er zijn kluisjes voor je spullen en bij een bui zullen er genoeg poncho's zijn, aldus Erwin Krol.

 

Reisinfo & pendelbussen

Blijburg is met een mooie fietstocht te bereiken. Ben je liever lui dan moe of kom je met het OV naar Amsterdam, spring dan in een pendelbus die vertrekt vanaf Amsterdam Centraal. Bussen rijden vanaf 11.00 uur en brengen je na 23.00 uur weer terug naar CS. Een retour kost €5,- en is in de bus verkrijgbaar.

Let op:alleen cash!

Pendelbus vertrekpunten (heen en terug):
Vertrekpunt Amsterdam CS 
Vertrekpunt Blijburg aan Zee 

Reistijd is ongeveer 20 minuten.

 

 

Timetable

Het grote plannen kan beginnen. Mis vooral Seth Schwarz en Jan Blomqvist niet, onze grote favorieten! Eigenlijk mag je ze allemaal niet missen.

 

Sportprogramma

Bossaball, Bubblefootball en Geile Yoga vallen (op basis van de voorinschrijvingen) het meest bij jullie in de smaak. Lees hier wat je moet weten om mee te kunnen doen! 

 

Afterparty

Naar huis gaan is nog nooit zo moeilijk geweest, want van 23.00 - 03.00 is er een after in Paviljoen Blijburg Goed nieuws: voor een prikkie (€10) kom je binnen. Tijdens het event kun je bij de kassa's afterparty tickets kopen.

 

Checklist

lockers

✔ pendelbus

✔ poncho’s bij een bui

✔ overheerlijk eten

✔ sigaretten

✔ muntjes (geen bandjes!)

✔ pin

✔ reggae lounge & cocktails

✔ bossaball & bubblefootball

✔ geile yoga & Twister XL

✔ suppen & windsurfen

 

iLost

Ben je de weg kwijt of een item? Alle gevonden voorwerpen worden op de website van iLost geplaatst. Meer info vind je op de website van iLost.

 

Tot slot …

Je hoeft je nu alleen nog maar zorgen te maken over hoe je dronken wordt.

Tot op de dansvloer!