Info

Over Pleinvrees Festival am Strand

Waar en wanneer?

Back once again! Pleinvrees Festival am strand is terug met zon, zee en strand. Met onze twee feestjes gecombineerd, wordt deze editie nog beter dan de vorige. Pleinvrees Festival am Strand vindt zaterdag 19 mei plaats op Blijburg aan Zee, Pampuslaan 501 in Blijburg.

Minimum leeftijd

Leeftijd is uiteraard relatief en wij verwelkomen het liefst iedereen, maar om ons toch een beetje aan de regels te houden kunnen wij helaas geen mensen onder de 18 jaar toelaten. Neem dus altijd een geldig legitimatiebewijs mee om te bewijzen dat je naar binnen mag. 

Kluisjes

Jasje aan jasje uit? Geen probleem, deze kun je onbeperkt in en uit je kluis halen. Bij de entree kun je een kluisje huren. 

Persaanvragen?

Persaanvragen kunnen gestuurd worden naar pers@pleinvrees.net. Graag in de mail beschrijven voor welk medium de aanvraag is en op welke manier er aandacht wordt besteed aan het evenement.

Werken op Pleinvrees Festival am Strand?

Organisatie

Ooit ontstaan in een oliebollenkraam in 2010 is Pleinvrees toch ietwat uit de hand gelopen de afgelopen jaren. Maar doordat we altijd dicht bij de kern zijn gebleven - een feestje door en voor vrienden - staat Pleinvrees altijd in het middelpunt van de gezelligheid! Pleinvrees Events BV is mede-organisator van DGTL, Valhalla en De Zon.

Openingstijden

De deuren van Pleinvrees Festival am Strand openen stipt om 12:00 en sluiten om 23:00. Doorgaans is het tussen 14:30 en 17:00 het drukst bij de ingang, dus kom lekker vroeg om het gehele programma mee te maken en de wachtrijen te voorkomen!

Contactgegevens

Pleinvrees Events BV.

Cruquiusweg 146

1019 AK Amsterdam

info@pleinvrees.net

Locatie

Met oog op de stijgende zeespiegel zijn we landinwaarts gevlucht. Grapje natuurlijk..
Blijburg aan Zee is al een tijdje een #dreamdestination. Deze parel in het IJ heeft alles wat we willen. Zwemwater, zandkleurig zand en een adembenemend uitzicht. De palmbomen worden gezaaid as we speak.

Meer informatie

Onze huisregels

Gewoon doen zoals je bij je moeder thuis doet, dus hierbij de huisregels.

Algemene voorwaarden

Lees hier de algemene voorwaarden.

Privacy statement

Lees hier de Privacy Statement.

 

En uiteraard is Pleinvrees am Strand geen privacy gelegenheid.

I Love my ears

Please take care of your ears! With music above 87 dB it is smart to use earplugs with a special music filter. With these earplugs you can still hear the music perfectly, conversations remain intelligible and most important of all, you prevent hearing damage and the annoying ringing after the event. In addition the Alpine PartyPlug earplugs are super comfortable. During Pleinvrees Festival am Strand Alpine PartyPlug earplugs will be available at all the cash desks. The PartyPlug earplugs are reusable, so you can protect your ears not only at Pleinvrees am Strand but on other festivals as well. Love your ears!

Overige vragen?

Staat je vraag hier niet bij? Dan is dat vast een hele bijzondere! Stel deze dan maar stiekem over de mail. Dit kan naar info@pleinvrees.net

Tickets

Waar te koop?

De kaartverkoop voor Pleinvrees Festival am Strand start donderdag 1 februari. Wij raden iedereen aan om louter de tickets via onze website te kopen. Helemaal uitverkocht? In dit geval biedt Ticketswap de mogelijkheid om veilig een ticket te kopen. Met de 100% safe regeling van Ticketswap hebben wij eventuele oplichters geweerd voor jullie!

Ticket printen?

Geen printer thuis? Geen probleem! Met de technologie van tegenwoorden kunnen wij je ticket gewoon vanaf je Smartphone scannen. Zorg er wel voor dat je helderheid op de hoogste stand staat en pak tijdig je mobiel in de rij om zo snel mogelijk te kunnen feesten.

Ticket kwijt?

Weet je niet meer waar je ze voor het laatst hebt gezien of heb je al een paar keer gekeken en hebt het nu toch opgegeven? Niet getreurd, je verloren goed kunnen we je binnen no time terugsturen. Een mailtje met info over je ticket naar info@pleinvrees.net is alles wat we hiervoor nodig hebben!

 

Denk aan het milieu

Bomen zijn goeie vrienden van ons, ze geven zuurstof en vertellen welk seizoen het is. Wij zien dan ook het liefst dat iedereen zijn ticket gewoon download op zijn of haar Smartphone. Zo besparen wij gezamenlijk heel wat printjes!

Celebrate Safe

Wat is Celebrate Safe?

Met elkaar dansen tot de zon ondergaat moedigen wij alleen maar aan! Maar wat wij net zo belangrijk vinden is dat iedereen heelhuids thuiskomt. Feesten kan namelijk best wat risico’s met zich meebrengen. Denk bijvoorbeeld aan uitdroging van alcohol, de risico’s van harddrugs of het oplopen van een zonnesteek. Wij vinden het belangrijk dat iedereen veilig feest en daarom werken wij samen met Celebrate Safe. Celebrate Safe is een platform wat professionele voorlichting en hulpverlening biedt. Zo dragen we bij aan een veiliger en gezonder uitgaansleven!

Alcohol en drugs

Alcohol en drugsgebruik is helaas nooit zonder risico’s! Denk aan je lichaam en probeer maat te houden. Vergeet ook niet dat harddrugs nog steeds illegaal zijn! Het lijkt misschien in onze tolerante maatschappij dat drugs geaccepteerd is, maar wettelijk is dit niet toegestaan. Kies je er toch voor om drugs te gebruiken? Laat deze dan testen voordat je ze gebruikt. Hiernaast is het erg belangrijk dat je goed op elkaar let en elkaar natuurlijk nooit in de steek laat. Als je je niet lekker voelt na drugsgebruik, ga dan meteen naar de EHBO of vraag om hulp. De EHBO heeft beroepsgeheim en zullen nooit aangifte doen bij de politie. Wil je meer informatie hierover of meer weten over de gezondheidsrisico’s, ga dan naar www.drugsenuitgaan.nl.

Maatregelen

Drugs zijn wettelijk niet toegestaan, en dus ook niet op Pleinvrees am Strand. Bij de ingang wordt iedere bezoeker gecontroleerd en dus ook gefouilleerd op het bezit van softdrugs en harddrugs. Mocht je iets op zak hebben, dan kun je een boete of zelfs een celstraf krijgen.